Botrány

"A bicskei rémálom nem egyedi eset" - eltussolt gyermekbántalmazásról írt Magyar Péter

Magyar Péter arról írt a közösségi oldalán, hogy újabb gyermekotthonról tud, ahol szexuálisan bántalmaztak egy 15 éves gyereket, amit az intézmény vezetője megpróbált eltussolni tavaly.

2024.04.03 20:45ma.hu

Állítása szerint több dokumentum és egy ombudsmani jelentés jutott el hozzá kedden. Ezek szerint 2023 áprilisában az egyik dolgozó szexuális kapcsolatot létesített egy 15 éves gyerekkel. Azt ígérte, hogy segít megszöknie, cserébe szexet akart. Az aktus megtörtént, a szöktetés viszont meghiúsult. Az üggyel kapcsolatban a politikus azt mondta, hogy létrehoznak egy e-mail címet és az ide érkező esetek megoldásában próbálnak majd segíteni. A kegyelmi botrány kirobbanása után soron kívüli hatósági ellenőrzéseket indítanak a bántalmazási esetek miatt, de Molnár László gyermekvédelmi szakember szerint ez egy "ócska politikai termék".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.