Kormány

Kovács Zoltán elmondta, miért támadják a szuverenitásvédelmi törvényt

Újabb uniós kötelezettségszegési eljárás indult Magyarország ellen.

2024.02.07 16:10MTI

Brüsszel és a "dollárbaloldal" gazdái éppen azért támadják a szuverenitásvédelmi törvényt, mert annak az a célja, hogy megakadályozza a külföldi befolyásszerzést a "Soros-féle guruló dollárokon" keresztül - írta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Facebook-oldalán szerdán.

Kovács Zoltán szerint már tény, hogy "a dollárbaloldal fő támogatója Soros György volt" a 2022-es kampányban.

Az államtitkár emlékeztetett: a szuverenitásvédelmi törvény bevezeti, hogy külföldről kampánypénzt elfogadni bűncselekmény.

Kovács Zoltán bejegyzésében hangsúlyozta: a nemzeti konzultációban a szigorítással a magyar emberek 98 százaléka egyetértett, ezért a kormány kitart a szuverenitásvédelmi törvény mellett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.