Novák Katalinnak üzentek

Leragasztott szájú plüssfigurákat ragasztottak több budapesti Fidesz-irodára

Az MSZP ifjúsági szervezete, a Societas Novák Katalin köztársasági elnököt és Varga Judit volt igazságügyi minisztert ábrázoló plakátokat, valamint leragasztott szájú plüssfigurákat vitt több budapesti Fidesz-irodához.

2024.02.07 10:08ma.hu

A két politikus arcképével ellátott plakátokon a "pedofilmentegetőknek nincs helye a magyar közéletben, azonnal távozzanak" felirat olvasható. Az MSZP közleményében úgy fogalmaztak, hogy "a Societas kiáll az elhallgattatott áldozatok mellett. Ne maradjatok csendben, ne hagyjátok, hogy elhallgattassanak titeket."

A Societas szerint "Novák Katalinnak azonnal el kell tűnnie a közéletből Varga Judittal együtt, aki ellenjegyezte Novák döntését! Nem képviselheti Magyarországot az EP-ben ilyen politikus."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.