Ünnep

Orbán Viktor bevallotta: ő volt a skálás Mikulás - videó

Tik-Tok-csatornáján kérdezték a kormányfőt az ünnepekről.

2023.12.04 09:57ma.hu

Orbán Viktort a TikTok-csatornáján kérdezhette néhány ember a karácsonyról. Ebből kiderült, hogy mi a kedvenc karácsonyi dala a miniszterelnöknek. Illetve azt is megtudhattuk, hogy Mikulásnak is profi a kormányfő - írja az Index.

Az első kérdés arról szól, hogy a miniszterelnök mikor jött rá, hogy nem létezik a Mikulás. Erre azonban meglepő válasszal rukkolt elő Orbán Viktor: ugyanis szerinte a Mikulás létezik.

De azt is megtudhattuk, hogy egykor "hivatásos, fizetett, profi Mikulás" volt: gimnazista korában Székesfehérváron, a Skála áruháznál teljesített szolgálatot.

Kiderült az is, hogy hat unokája mellett szó sincs arról, hogy megmaradna akár egy csokimikulás is.

Ezt követően megkérdezték, mikor kezdenek el dekorálni a kormányfőék. Orbán Viktor elmondta, hogy "az a lányok feladata", két lánya látogatja meg a családot szenteste, és ők fogják feldíszíteni a házat.

Sőt, azt is megtudhattuk, hogy Cseh Tamás karácsonyi dalokat szoktak karácsonykor hallgatni. A kedvenc dala pedig a Fel nagy örömre című. A kedvence pedig karácsonykor, amikor meggyújtják a gyertyákat, majd felolvasnak a Bibliából és mindenki boldog.

@viktor_a_tiktokon Advent első vasárnapja: a skálás Mikulás vallomása #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #fidesz #advent ♬ eredeti hang - Viktor a TikTokon

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.