Gyakorlat

Svájci vadászgépek "elfogták" Szijjártó repülőjét - videó

Genfbe tartott a külügyminiszter.

2023.11.28 11:14ma.hu

Genfben, az ENSZ Nemzetközi Migrációs Szervezetének közgyűlésén vesz részt a külügyminiszter. Indulása előtt egy korábbi posztjában kifejtette: a közgyűlésen is határozottan fogja képviselni a magyar migrációellenes álláspontot.

"Brüsszel migrációs politikája miatt a nyomás egyre nő rajtunk: nemcsak, hogy 200 ezret közelíti az idén megállított illegális migránsok száma, de a migránsok és az embercsempészek már automata fegyverekből lőnek a határőreinkre. A migráció megállításához a brüsszeli migrációs politika radikális megváltoztatására lenne szükség, be kell fejezni a migránsok biztatását és az embercsempészek üzleti modelljének táplálását" - fogalmazott.

Egy újabb posztban egy izgalmas kalandról is beszámolt: "A svájci légierő kérésére hozzájárultunk ahhoz, hogy a svájci vadászpilóták útközben elfogást szimuláljanak rajtunk" - írta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.