Kongresszus

Kubatov Gábor: kétszáznégy nap múlva véget lehet vetni a "rémálomnak"

Budapesten minden a káosz felé tart, de már csak kétszáznégy nap van, hogy "véget tudjunk vetni ennek a rémálomnak" - mondta Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója szombaton Budapesten, a Fidesz 30., tisztújító kongresszusán.

2023.11.18 14:33MTI

A politikus kifejtette: Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke és Karácsony Gergely főpolgármester "régóta pajtikák", jóban voltak már akkor, amikor Gyurcsány Ferenc miniszterelnök volt, ugyanis Karácsony Gergely neki dolgozott a miniszterelnöki hivatalban politikai tanácsadóként "és a cégén keresztül zsíros megbízásokat kapott".

Úgy vélte, "mindkettő alkalmatlan". Rossz végigsétálni Budapest koszos, hajléktalanokkal teli utcáin, "éppen úgy minden a káosz irányába tart", mint Gyurcsány Ferenc ténykedése alatt. Budapest hitelekből működik, a kiszivárgott dokumentumok szerint még az idén csődbe megy, miközben az ország leggazdagabb városa, és amikor Tarlós István, "Budapest egyik legjobb főpolgármestere" átadta a város kulcsait, a tartalékai megközelítették a 200 milliárd forintot - mondta. Hozzátette: úgy van csődben Budapest, hogy 2019 óta a város bevételei folyamatosan nőnek.

Hangsúlyozta: teli kasszából, növekvő adóbevételekből és támogatásokból sikerült romba dönteni a költségvetést, ahogyan "Geri titkos főnöke", Gyurcsány Ferenc csinálta az országgal.

Azt mondta: sok minden épült, de "nekünk a dugók jutnak". "A főváros megépíttette a kormány pénzéből a Lánchidat", ami "5 milliárd forinttal került csak többe" és továbbra is zárva van az autósok előtt. A "főváros továbbá megépíttette a kormány pénzéből a csupa beton Blaha Lujza teret", aminek a legfőbb látványossága a nyilvános WC - vélekedett.

Kubatov Gábor kiemelte: "de már csak kétszáznégy nap van, hogy véget tudjunk vetni ennek a rémálomnak". Ugyanakkor "egy dologban egészen biztosak lehetünk: nincs Karácsony Gyurcsány nélkül" - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.