Kegyelem

Novák Katalin döntést hozott a Hunnia-ügyben

A köztársasági elnök meghallgatta a sértett Csintalan Sándor kegyelem iránti kérését.

2023.11.16 18:29MTI

Novák Katalin köztársasági elnök csütörtökön - miután a sértett Csintalan Sándor kegyelem iránti kérését meghallgatta - döntést hozott az úgynevezett Hunnia-ügy utolsó három érintettjének kegyelmi kérelméről - tájékoztatta a Sándor-palota csütörtökön az MTI-t.

A szabadságvesztés felfüggesztéséről szóló döntés nem érinti a bűnösség kérdését. A közügyektől eltiltás vonatkozásában az államfő a kérelmek elutasításáról határozott. A csütörtöki kegyelmi döntés lezárja a 15 éve húzódó Hunnia-ügyet - tette hozzá a Sándor-palota közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.