Iskolaétkeztetés

Biatorbágyon van olyan ételallergiás gyerek, aki két hete nem kap ebédet az iskolában

A településen novembertől új közétkeztető cég szállítja az ételt, azonban a vállalat több allergiás diák korábbi orvosi igazolását sem fogadta el.

2023.11.15 07:41ma.hu

Van olyan ételallergiás gyerek, aki második hete nem kap ebédet az iskolában Biatorbágyon - mondta egy érintett szülő az RTL Híradónak. A településen novembertől új közétkeztető cég szállítja az ételt, azonban a vállalat több allergiás diák korábbi orvosi igazolását sem fogadta el, átmeneti időt pedig nem adtak a szülőknek az új dokumentumok beszerzésére. A Híradónak nyilatkozó szakember szerint indokolt lenne ilyenkor türelmi időt adni a szülőknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.