Diplomácia

Orbán Viktor Brüsszelben tárgyal

A jobboldali pártvezetők az Európa "kapujában" zajló háborús krízisekről tárgyalnak, de szóba kerülnek Európa gazdasági és költségvetési problémái is.

2023.11.14 11:23MTI

Orbán Viktor miniszterelnök berlini tárgyalásai végeztével Brüsszelbe utazott, ahol kedden részt vesz a kereszténydemokrata internacionálé (CDI-IDC) vezetőségi ülésén - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányitó helyettes államtitkár.

A Fidesz elnöke egyben a konzervatív erőket tömörítő világszervezet egyik alelnöke is.

A jobboldali pártvezetők mostani brüsszeli egyeztetésükön az Európa "kapujában" zajló háborús krízisekről: Ukrajnáról és az izraeli-palesztin viszályról, a nemzetközi rend jövőjéről és a béke fontosságáról tárgyalnak, de szóba kerülnek Európa gazdasági és költségvetési problémái is - közölte a sajtófőnök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.