Főpolgármester

Meg kellett műteni Karácsony Gergelyt

A budapesti városvezető közösségi oldalán számolt be állapotáról.

2023.10.03 07:37ma.hu

Mint ismeretes, néhány héttel ezelőtt nagy port kavart a magyar sajtóban az a hír, hogy Karácsony Gergely autóval közlekedett az autómentes hétvégén. A főpolgármesteri hivatal akkori hivatalos válasza szerint erre azért volt szükség, mert a városvezető egy térdsérülés miatt nem tudott biciklivel közlekedni az öt különböző helyszínen megrendezett program között.

Azt akkor nem árulták el, hogy a főpolgármester miben sérült meg, de az állapotáról most maga Karácsony Gergely számolt be a közösségi oldalán.

"Ez lett a térdsérülésből: kisebb műtét, pár nap home office. Amikor először szóba hoztam a sérülést, komoly "tényfeltáró" cikkek születtek a propagandasajtóban. Ebből vajon mi lesz? Regény?" - írta hivatalos Facebook-oldalán a városvezető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.