Kormányfő

Orbán Viktor ismét nagyapa lesz

Érkezik a miniszterelnök hatodik unokája.

2023.06.14 07:29ma.hu

Orbán Viktor második legidősebb lánya, a 29 éves Szokira-Orbán Sára várandós. Így a miniszterelnöknek hamarosan újabb unokája születhet.

Orbán Viktornak eddig öt unokája van: Ráhel lányának három (Aliz, Anna Adél és Bertalan), Sára lányának pedig két gyermeke (Johanna és János Fülöp) született.

Most a Blikk értesült arról, hogy Szokira-Orbán Sára ismét várandós. A lap azt írja hogy Orbán Viktor unokája idén ősszel születhet meg.

A miniszterelnök második lányának férjéről, Szokira Tamásról viszonylag keveset lehet tudni. A Blikk szerint korábban a Nemzetgazdasági Miniszté­riumban titkárságvezető volt, majd Brüsszelben dolgozott Navracsics Tibor európai parlamenti képviselő asszisztenseként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.