Születésnap

"Taves baxtalo Viktor!" - köszöntötte Kis Grófo Orbánt

60 éves a miniszterelnök.

2023.05.31 17:27ma.hu

Az ország egyik legnépszerűbb mulatós zenésze is felköszöntötte a miniszterelnököt hatvanadik születésnapja alkalmából. A gesztus kölcsönös, hiszen Orbán Viktor is köszöntötte korábban a lassan krisztusi korba lépő Kis Grofót - írja az Index.

"Tisztelt Miniszterelnök Úr! Isten Éltesse Sokáig Születésnapja alkalmából!" - írta közösségi oldalán Kis Grófo. A mulatós császár Orbán Viktor hatvanadik születésnapja alkalmából köszöntötte a kormányfőt.

"Taves Baxtalo Viktor!" - tette hozzá a mulatós király, ami annyit tesz lovári nyelven, hogy "Legyél szerencsés Viktor!"

"Engedje meg, hogy roma nyelven is köszöntsem: Te reszesz tyo rakhagyimaszko gyész but bers szasztesz, bachtalesz, e Devlesko áldási tavel petute taj pe tyi família taj mangav e Devles but bers te tradesz o Ungro andi pácsá le devleszki!" - folytatta bejegyzésében cigány nyelven Kis Grófo, aki a létező legjobbakat kívánta a miniszterelnöknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.