MTV: ma adhatják le pályázatukat az elnök-jelöltek

Közszolgálati szappanopera: ötödik pályázat következik

Ma adhatják le az elképzeléseiket tartalmazó dokumentációt azok, akik versenybe szállnak a Magyar Televízió (MTV) elnöki posztjára kiírt - sorrendben ötödik - pályázaton.

2009.03.02 07:28MTI

A péntek délutáni határidőig tizenketten vették fel az induláshoz szükséges csomagot az MTI kuratóriumi elnökségi tagoktól származó értesülései szerint. 

A január 15-én - három nappal az utolsó sikertelen elnökválasztási menet után - közzétett felhívás alapján ma délelőtt tíz és délután két óra között kell beadniuk pályázatukat az indulóknak, akiket kedden és szerdán egyenként hallgat meg elképzeléseikről a kuratóriumi elnökség. 

Az előzetes menetrend szerint jövő szerda reggel már jelöltet állítana a testület, ennek sikere esetén pedig még aznap dönthetne a kérdésben a nagykuratórium is. A tisztség tavaly március elején üresedett meg, miután lejárt Rudi Zoltán négyéves megbízatása. Ő volt a Magyar Televízió első olyan elnöke a médiatörvény 1995-ös elfogadása óta, akinek sikerült kitöltenie hivatali idejét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.