Botrány

Videó a verekedésig fajult közmeghallgatáson a debreceni akkumulátorgyár miatt

Lincshangulatban telt a debreceni akkumulátorgyár közmeghallgatása, olyannyira elszabadultak az indulatok, hogy egy nőt meg is ütöttek.

2023.01.21 06:39ma.hu

Január 20-án, péntek reggel érkezett a hír, hogy megkapta a katasztrófavédelmi engedélyt a kínai CATL cég által tervezett debreceni akkumulátorgyár, így elindítható a veszélyes anyagokkal foglalkozó üzem építési engedélyezési eljárása. Ez hozta újra a felszínre a debreceniek indulatait.

Talán ami leginkább felháborította a tiltakozókat, hogy előzetesen nem kérdezték meg őket, hogy szeretnének-e egyáltalán egy ekkora beruházást a város körzetében. A közmeghallgatáson már kész tények elé állították őket, hogy zöld utat kapott az építkezés.

A főispánt lehazaárulózták, a képviselőknek pedig olyan mondatokat kiabáltak be, hogy „Az unokái le fogják köpni a sírját!”. Olyannyira elszabadultak az indulatok, hogy egy nőt meg is ütöttek.

A péntek reggeli közmeghallgatáson így dühös tömeg fogadta a beruházási oldal képviselőit. A Debreciner tette közzé az eseményen készült videót, amelynek már az első percében, egész pontosan a huszadik másodpercében elcsattant egy pofon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.