Kellemetlen

Lerobbant Orbán motorcsónakja az Adrián

Egy újságíró segített a magyar miniszterelnökön.

2022.08.08 12:16ma.hu

Egy horvát újságíró szerint lerobbant Orbán Viktor motorcsónakja az Adrián, és ezt követően neki kellett partra vinnie a miniszterelnököt a feleségével és a biztonsági őrével együtt - írja az Index.

A Slobodna Dalmacija című lap szerint volt kollégájuk, Boris Vrkic számolt be arról, hogy szokatlan körülmények között találkozott a magyar miniszterelnökkel a horvát tengeren lévő Vis szigetén, a Rukavaci-öbölben.

"Lerobbant a motorcsónakja, ezért a feleségével és a biztonsági őrével együtt a partra vittem őt. Jókedvük volt" - mondta Boris Vrkic a horvát lap szerint.

Az újságíró a horvát lap szerkesztőségének elküldte a miniszterelnökkel közösen készített fotóját is.

Boris Vrkic ezenkívül azt írta, hogy a parton egy éttermet is ajánlott a miniszterelnöknek, és Orbán Viktorral be is ültek oda tenger gyümölcseit enni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.