Gyász

Drámai hirtelenséggel meghalt Klapka György fia

Éppen egy barátjánál volt, amikor epilepsziás rohamot kapott, ám a kiérkező mentők sem tudtak rajta segíteni.

2022.08.06 13:26ma.hu

Meghalt Mary Zsuzsi és Klapka György középső gyermeke, Klapka Dennis.

A Ripost információi szerint Klapka egy barátjánál volt péntek éjjel, ahol végzetes epilepsziás rohamot kapott.

Klapka Marika a Ripostnak megerősítette a tragédia hírét. „A hír sajnos igaz... Dennis tegnap éjszaka elment. Az utóbbi időben egyre sűrűbben kapott epilepsziás rohamokat és a szervezete már nem bírta el a terhelést. Éppen egy barátjánál vendégeskedett, amikor megtörtént a baj. A mentők hamar kiértek, de már nem tudták megmenteni az életét. Teljesen össze vagyok törve!” – mondta röviden Klapka György özvegye.

A lap szerint Klapka Dennist mélypontra taszította édesanyja, Mary Zsuzsi 2011 karácsonyán bekövetkezett halála, 2017 januárjában pedig elvesztette édesapját is, aki addigra az egyetlen támasza volt. Dennis jelentős vagyont örökölt, de a helyét nem találta. Hiába kereste a boldogságot, szerelmei és barátai is rendre kihasználták. Legutóbb egy hónapja szakított kedvesével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.