Elképesztő sztori

'Sikoltoztunk, én körbe rohangáltam a lakásomban' - megszólalt az Animal Cannibals

Világszám! - Így reagáltak az épp új lemezen dolgozó Animal Cannibals tagjai arra, hogy az amerikai színésznő, Kate McKinnon hibátlan magyarsággal énekelte el az együttes egyik slágerét.

2018.08.02 20:50ma.hu

Budapest egyik városrészének neve hangzott el, nem is akárhol: Jimmy Fallon showműsorában, amelyet milliók néznek. De az igazi show csak ez után kezdődött. A nemrég Budapesten forgató színésznő, Kate McKinnon ugyanis egyszer csak énekelni kezdte az Animal Cannibals 25 évvel ezelőtti slágerét.

„Meglepődtünk nagyon, igen, sikoltoztunk, én körbe rohangáltam a lakásomba otthon, és gyakorlatilag mindenkit felébresztettem, az összes szomszédnak szóltam, hogy most azért ezt mindenki nézze ezt meg, mert ez világszám – mondta el az ATV-nek Ricsipí, a rapduó egyik tagja.
Qka MC ehhez hozzátette: jó, hogy valaki a „tavaszi szél vizet áraszt” dal énekli, de rappelni magyarul, ez még aztán tényleg a legkeményebb feketeöves mutatvány volt.

A fiúk szerint bár érdemes a helyén kell kezelni a történetet, a rapduó tagjai mégis úgy érzik: a slágerük amerikai előadása mind nekik, mind pedig Magyarországnak jót tesz.

Kate McKinnon rappeléséről itt írtunk bővebben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.