Állati

Az elütött Gáborka most egy panel negyedik emeletén él

Tejjel és banánnal etetik a szerencsétlenül járt őzgidát, míg fel nem épül.

2018.07.11 15:23ma.hu

Imádja a tejet és a banánt, hobbija a tévézés. Ő Gáborka, az őz, aki három hete az egyik komáromi panelház negyedik emeleti lakásában él - írja a Sziakomárom.sk.

A komáromi Vendégh Gábor autójának ugrott neki egy hónapja a gida. Az anya, valamint nagyobb gidája elkerülte a balesetet, a legkisebb, akkor még csak kéthetes állat azonban megsérült. A lelkiismeretes sofőr hazavitte, megműttette a lábán sérült állatot, aki most nála lábadozik.

Az őzike gazdája után a Gáborka nevet kapta. Egyik legnagyobb rajongója Gábor kisunokája. Imádja a tejet, amit cumisüvegből adnak neki, a banánból pedig szinte bármennyit meg tud enni. Pórázzal már szépen sétálgat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.