Senki sem kért fordulatot a laptól?

A Magyar Nemzet azt üzente...

"Társadalmi problémákra érzékeny, izgalmas lapot fogunk szerkeszteni."

2015.02.09 08:57ma.hu

"Nem fordult hozzám senki olyan kéréssel, hogy a Magyar Nemzet 180 fokkal változtasson irányvonalán, vagy hogy bármiben is változtasson az értékrendjén" - üzente a lap új főszerkesztője az újság hétfői számában.

D. Horváth Gábor azt írta: nem áll szándékában változtatni a Magyar Nemzet irányultságán, és a szerkesztőséggel együtt ragaszkodik a lap értékeihez. Ígérete szerint "társadalmi problémákra érzékeny, izgalmas lapot" fognak szerkeszteni.

Mint ahogy arról a ma.hu is beszámolt, a hvg.hu értesülései szerint Simicska Lajos azt kérte a Magyar Nemzet, a Hír TV és a Lánchíd Rádió munkatársaitól, hogy a médiumok személyesen magát Orbán Viktort kezdjék támadni.

Korábban Simicska a Népszavának cáfolta, hogy Orbán Viktor személyére vonatkozó kritikát kért volna, mert "számomra a család szent, a sajátom is és a másoké is" - fogalmazott akkor. Állítása szerint bírálata a kormányfő politikájára és az őt körbevevő  tanácsadókra vonatkozik, nem a miniszterelnökre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.