Hétfőtől fizet az Allianz

Elkezdték a Horvát Utazási Iroda ügyfeleinek kártalanítását

Hétfőtől fizet az Allianz Hungária Biztosító a csődben ment Horvát Utazási Iroda ügyfeleinek - olvasható a keddi Népszavában.

2008.08.05 09:35Népszava

A biztosítótársaság szóvivője a lapnak elmondta: az utazási iroda írásban is közölte velük, hogy fizetésképtelenné vált, így elkezdhették a kártalanítást. Tájékoztatása szerint a társaság 64 millió forintot utal át az eddig beérkezett 338 kárigény alapján.
 
Az utazási irodától kapott utas-, illetve foglalási listák alapján még nagyjából két tucat igénylőre számítanak, de a 68,9 millió forintos vagyoni biztosíték keretösszege elegendő lesz a befizetett díjak visszafizetésére. A Népszava a szóvivőre hivatkozva beszámol arról is, hogy akik beadták a kárigényüket, akár már ezen a héten megkaphatják pénzüket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.