Diaszpóra Tanács

Orbán a választáson való részvételre biztatta a diaszpórában élő magyarokat

A jövő évi parlamenti választáson való részvételre biztatta a Magyar Diaszpóra Tanács képviselőin keresztül a diaszpórában élő magyarokat Orbán Viktor miniszterelnök szerdán.

2013.11.06 10:29MTI
MTI

A miniszterelnök szavai szerint így közjogi értelemben visszakapcsolódhatnak majd a nemzet vérkeringésébe. "Közös felelősség, hogy ne tékozoljuk el mindazokat az esélyeket, amelyeket nagyon nehéz, izzadságos és verejtékes munkával" az elmúlt három évben sikerült elérni - mondta a diaszpóra tanács III. ülésén, a Parlamentben.

Orbán Viktor üdvözölte továbbá, hogy fontos nemzetpolitikai kérdésekben egyetértés mutatkozik a magyar politikai élet meghatározó szereplői között. Szólt arról is, jó esély van arra, hogy folytatódjon a diaszpórának indított Kőrösi Csoma Sándor-program.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.