Kígyózó sorok a pénztárak előtt

Vitézy: A BKV nagy erőkkel dolgozik az utasok elriasztásán

Tumultus a BKV-jegypénztárak előtt, türelmetlen, felháborodott emberek a kígyózó sorokban, s türelmetlen pénztárosok az ablak mögött. Nagyjából így összegezhető a BKV új bérlettípusának a bevezetése az első napokban.

2008.01.04 14:58Népszabadság

- Disznóság! Szégyellje magát a BKV! Nem elég, hogy megemelték az árakat, a drágább bérletekért sokkal többet kell sorban állni ! - ilyen, és ennél sokkal durvább véleményeket, szitkokat lehetett hallani a BKV-jegypénztárak előtt fagyoskodó emberektől már szerdától, az új bérletszelvény megjelenésének első napjától.

Szinte kivétel nélkül minden helyszínen egész nap kígyóztak a sorok az ablakok előtt, ugyanis még a leggondosabb utasok sem tudták hamarabb, vagyis január 2-a előtt beszerezni a bérletüket, mert az új szelvények mostanra készültek el.

A cikk további részleteit itt olvashatja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.