Nyílt, törvényes pályázat

Trafik - Fidesz: senkinek nincs joga alaptalanul vádaskodni

A Fidesz szóvivője szerint senkinek nincs joga alaptalanul vádaskodni a trafikpályázatok eredménye ügyében.

2013.04.29 15:10MTI

Mindenkinek jogában áll kételkedni, vizsgálódni, és joga van arra is, hogy ne értsen egyet a trafiktörvénnyel - amely állami monopóliummá nyilvánította a dohánytermékek kiskereskedelmét -, arra viszont senkinek nincs joga, hogy alaptalanul vádoljon meg embereket - mondta Zsigó Róbert hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.
   
Szavai szerint jobb lenne, ha a szocialisták a saját dolgukkal foglalkoznának, tisztáznák "azokat az ügyeket, amelyek az alvilággal való kapcsolatukból erednek", és nem vádolnának meg tisztességes embereket, akik nyílt, törvényes pályázaton nyerték el a trafiküzemeltetést.
   
Azzal kapcsolatban, hogy a tervek szerint tíz százalékra emelkedik a dohány-kiskereskedők árrése, a Fidesz szóvivője azt mondta: támogatják, hogy ha valaki tisztességgel dolgozik, akkor tevékenységét nyereségesen folytathassa.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.