Erdőtelepítéssel folytatják

Közmunka helyett semmittevés Gyöngyöspatán: csak a lustulás ment?

Sokan csak hátráltatták a kiszabott feladatok elvégzését a gyöngyöspatai közmunkaprogramban részt vevő alkalmazottak közül - márciustól erdőtelepítéssel folytatják a magyar-roma konfliktusról elhíresült település érintett lakosai.

2012.01.17 09:04ma.hu

Nem szűnik a feszültség a romák között Gyöngyöspatán: egy héttel azután, hogy a cigány kisebbségi önkormányzat tagjainak lemondását és a helyi cigány vajda közéleti visszavonulását követelte a gyöngyöspatai romák egy csoportja, most a közmunkaprogram körül akadtak problémák.

Az eltelt időben a helyhatóság azt tapasztalta: a negyven munkásnak valamivel több mint a fele dolgozott megfelelően, a többiek erre nem voltak hajlandók, sőt akadályozták a munkát - írja a Magyar Nemzet.

A jegyző szerint a jövőben csak olyan embereket szeretnének foglalkoztatni, akik hajlandók dolgozni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.