Ítélkezési szünet lesz, de ügyfeleket fogadnak

Nem tárgyal a Fővárosi Bíróság karácsony és újév között

Tárgyalás nélküli időszak lesz karácsony és újév között a Fővárosi Bíróságon, de a Cégbíróság december 27. és 30. között is fogadja az ügyfeleket.

2011.12.01 11:36MTI

A Fővárosi Bíróság sajtó- és nemzetközi kapcsolatok osztályának közlése szerint a két ünnep közötti időszakban  a bíróságokon a kezelőirodák nem tartanak ügyfélfogadást, így a Fővárosi Bíróság Markó utcai épületében működő Információs Szolgálat is zárva lesz, a panasznap szünetel, de a kerületi bíróságokon és a Fővárosi Bíróságon minden ügyszakban bírói ügyeletet tartanak.
   
A postán érkezett, illetve más hatóságtól kézbesítővel küldött, valamint a zárt gyűjtőszekrényben elhelyezett iratok átvétele az ítélkezési szünet alatt is biztosított lesz a bíróságokon.
   
A tájékoztatás szerint a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság a karácsony és szilveszter közötti négy munkanapon változatlan nyitva tartással fogadja az ügyfeleket - tudatták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.