Az MSZP új köztársaságot ajánl Magyarországnak

Lebetegezték Szijjártót a szocik

Az MSZP szombati közleményében Magyarországnak összefogást és új köztársaságot ajánlott, a kormányfő szóvivőjének pedig jobbulást kívánt.

2011.11.12 15:25MTI

"A magyar gazdaság teljesítménye, a kormány gazdaságpolitikája és a költségvetési számok világosan mutatják, hogy semmilyen valódi ok nincs Magyarország leminősítésére" - idézett az MSZP Szijjártó Péternek, a kormányfő szóvivőjének szombat reggeli közleményéből.

"A miniszterelnök magyar hangjának ezúton is jobbulást kívánunk. Magyarországnak pedig összefogást és Új Köztársaságot ajánlunk" - írták.

Pénteken az eddigi stabilról a leminősítés lehetőségére utaló negatívra rontotta Magyarország államaadósi besorolásainak kilátását a Fitch Ratings hitelminősítő.

Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője szombat reggeli közleményében egyebek mellett azt is írta, hogy jövőre tovább csökkentik a Gyurcsány-korszakban felhalmozott államadósságot, újabb több százezer embernek adnak munkát, így lesz Magyarország számára 2012 az elrugaszkodás éve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.