Egyeztetés nélkül módosul a munka törvénykönyve?

MSZP: a Fidesz nem tárgyal senkivel, csak kinyilatkoztat

Az MSZP munkástagozata felszólította a foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkárt, hogy tárgyaljon a munka törvénykönyve módosítása által érintett csoportokkal.

2011.08.09 10:29MTI

A szervezet közleményében kifogásolja, hogy amikor a munka törvénykönyvét akarják átírni és "áll a bál az ország szakszervezetei, a munkavállalók és a kormány, a törvényalkotók között", akkor Czomba Sándor "eltűnik".

A szakszervezetek mozgolódnak, mert senki nem tárgyal velük, tehát más módjuk nincs arra, hogy kifejezzék elégedetlenségüket - írják.
   
"A foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár nem nagyon törte magát, hogy egyeztessen velük, igaz, ezzel egy cseppet sem tett mást, mint a hagyományosan arrogáns Fidesz-kormányzás és törvényhozási módszerei" - áll a közleményben, amelyben az ellenzéki párt azt a véleményét is rögzíti, hogy "a Fidesz nem tárgyal senkivel, csak kinyilatkoztat".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.