"A gaz ellepi a köztereket"

"Nonszensz, amit a Fidesz művel Esztergomban"

A Jobbik szerint nonszensz, amit a Fidesz művel Esztergomban: "ahelyett, hogy megpróbálná rendbe tenni a várost, hagyja, hogy az enyészeté legyen".

2011.08.03 12:08MTI

Az ellenzéki politikus azt mondta, hogy a város előző, fideszes, és jelenlegi, független vezetése között kialakult viszonyoknak köszönhetően Esztergomban megszűnt a közterület-fenntartás, "a gaz ellepi a köztereket" és a szemétszállítás is akadozik az "irreálisan magas árak miatt".

Szilágyi György ismertette, hogy júniusban több képviselőtársával közösen leutaztak Esztergomba és saját fűnyírójukkal "rendbe tettek" egy játszóteret és egy parkot. Ezzel kapcsolatban azonban a rendőrség szabálysértési eljárást indított a képviselők ellen egy esztergomi városi rendelet megsértésére hivatkozva.

Az ellenzéki politikus leszögezte: elfogadhatatlan, hogy az európai önkéntesség évében Esztergomban büntetik, ha valaki önkéntesen tesz a város szépségéért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.