Jön az ötajtós Lancer

Genfben bemutatkozik az új Mitsubishi Lancer

A népszerű márka újabb, kényelmesnek, tágasnak, és szépnek ígérkező példánya Genfben mutatkozik be a nagyközönség előtt, persze még mindig koncepcióként. Viszont a jó hír az, hogy sokat már nem változik.

2008.02.25 15:30ma.hu

Az ötajtós Lancer elődje a Sportback Concept volt, de alaposan átdolgozták - a Lancer hátulja teljesen más - ami nem feltétlen hátrány: jobban kihasználhatónak tűnik ez a változat csomagtartóként, gyűrődési zónaként meg pláne. Egyebekben nem nagyon különbözik a négyajtós testvértől, motorikusan egyelőre csak Lancer Ralliart 240 lóerős turbómotorjáról és összkerékhajtásról hallani - ez idővel nyilván változhat, ha már a praktikum felé terelgetik a kocsit.

Az ötajtós elsődleges piaca Európa lesz: az elkészült példányok mintegy hetven százalékát itt akarják értékesíteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.