Fotón az új Toyota SUV

Kiszivárgott a Toyota új miniterepjárójának képe

Egyes hírek szerint egy frissen megjelent képen a Toyota új miniterepjárója, a RAV4 kistestvéreként emlegetett Urban Cruiser látható. De lehet, hogy csak egy faceliftelt Scion xD. Végül is mindefy, csak hosszasan nem kell már rejtegetni.

2008.02.14 06:35ma.hu

Egy frissen kiszivárgott fotón - ha minden igaz - az új Toyota miniterepjáró, az Urban Cruiser látható. A RAV4 kistestvére ismerős lehet: gyakorlatilag ugyanígy nézett ki a tavaly bemutatott Scion xD, úgyhogy a tervezéssel valószínűleg már nem töltöttek túl sok időt. Annyit lehet sejteni, hogy a Yaris alapjaira épített városi terepjáró nem zabál majd annyit, mint tengerentúli testvére, és kicsit más lesz a futóműve is.

Nyilván az európai igényeknek inkább megfelelő - a Toyota ugyanis jól érvényesül a kontinensen, így a RAV4 mellé újabb játékost küldenek a piacra - kell is, mert a konkurencia sem pihen.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.