Világszerte népszerű a Mi Autónk

Díjat zsebelhetett be a Suzuki Splash

A Suzuki Splash elnyerte a Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet.

2009.09.03 12:34autolabor.hu

A Magyar Termék Nagydíj olyan versenyképességi mutatókat jelképez, mint a tudás, az innováció és a minőség.

A védjegyet viselő termékek és szolgáltatások – a gyártók és a forgalmazók fogyasztók iránti elkötelezettségének jeleként – az önként vállalt minőségi garanciát is kifejezik.

A Magyar Termék Nagydíj ünnepélyes átadására 2009-ben tizenkettedik alkalommal került sor, a Parlament felsőházi termében.

A Suzuki Splash jelölésekor a „Gépek, berendezések, eszközök, járművek” kategóriában előfeltétel volt, hogy a gépjármű Magyarországon gyártott és forgalmazott, sorozatgyártásra alkalmas késztermék legyen.

A Splash esetében Magyarország az egyetlen európai gyártóbázis, ahol előállítják a járművet, többségében az európai piacokra, ám a tengerentúlra is szállítva.

Ami a Splash külső jegyeit és vezetési paramétereit illeti, világszerte nagy népszerűségnek örvend.

A Magyar Termék Nagydíjat® a Magyar Suzuki Zrt. nevében Hisashi Takeuchi vezérigazgató és dr. Urbán László vezérigazgató-helyettes vette át.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.