Baleset

Horror - Egy hete vették a kocsit, a fenekük alatt gyulladt ki az M0-on - képek

Először furcsa szagot éreztek, majd elkezdett alattuk olvadni az autó.

2024.07.07 18:57ma.hu

Pécel irányából a Balaton érintésével Sopronba tartott az a házaspár, aki az M0-son dugóba keveredett. A gépkocsi vezetője le szeretett volna hajtani az autóútról, elkerülve a dugót. A lehajtó után a 2 utas kellemetlen szagot érzett, továbbá ragacsos anyagot véltek felfedezni, így félre álltak. Ekkor gyulladt ki a jármű, ami teljes kiégett. A tűz átterjedt füves területre.

A 14 éves kocsit egy hete vették 2,4 millió forintért - írta a Facebookon Mr. Gabee.

A fővárosi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. Munkájuk során hőkamerát is használtak. A beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt. A műszaki mentést a Bekszi Car végezte.

Érdemes tudni, hogy az M0-ás autóutat folyamatosan javítják, így általában hatalmas a dugó - a hőség ellenére is, hiszen az aszfalt ebben az időben tud a legjobban "megkötni", így sajnos tényleg ilyenkor érdemes ezeket a munkálatokat végezni.

A javításokat végző szakembereknek és munkásoknak kitartást kívánunk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.