Közlekedés

BKK: már elérhető a tízdarabos gyűjtőjegy a BudapestGO-ban

A jegyet a papíralapúhoz hasonlóan 4000 forintért lehet megvenni.

2024.04.24 01:30MTI

Keddtől elérhető a tízdarabos gyűjtőjegy a BudapestGO-ban - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

A közlemény szerint a jegyet a papíralapúhoz hasonlóan 4000 forintért lehet megvenni, a jegyek a vásárlástól számított egy évig használhatók fel (visszaváltás csak akkor lehetséges, ha a gyűjtőjegycsomag mind a tíz szelvénye érintetlen).

Felhívták a figyelmet arra: ahhoz, hogy a gyűjtőjegy biztosan megjelenjen a BudapestGO-ban, először frissíteni kell az alkalmazást.

A vásárlást követően a digitális gyűjtőjegyet - ugyanúgy, mint az eseti jegyeket - felszálláskor a jármű ajtaján kívül kell érvényesíteni.

A gyűjtőjegyszelvényeket nem lehet más készülékeken megosztani, azonban ha több utas utazik egyszerre, van lehetőség arra, hogy egymást követően több szelvényt érvényesítsenek felszálláskor - írták.

Közölték azt is, hogy május első hétvégéjétől október végéig nosztalgiajáratok közlekednek a fővárosban, amelyekre keddtől már digitálisan is lehet jegyet váltani a BudapestGO-ban 500 forintért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.