Közlekedés

Az Árpád híddal folytatódik a budapesti hidak tavaszi nagytakarítása

Az FKF kéri a hídon közlekedőket, figyeljenek a munkagépekre és vigyázzanak az ott dolgozókra.

2024.04.12 23:30MTI

Hétvégén az Árpád híd megtisztításával folytatódik az FKF szokásos tavaszi hídmosási programja - közölte a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. pénteken az MTI-vel.

Szombaton az Árpád híd déli, vasárnap az északi oldalát tisztítják meg 6.30 és 13.30 között. Az FKF kéri a hídon közlekedőket, figyeljenek a munkagépekre és vigyázzanak az ott dolgozókra.

A május 18-ig tartó tavaszi hídmosási programban az Erzsébet híd és az Árpád híd mellett a Váralagutat, a Lánchidat, a városligeti Zielinski hidat, a Szabadság hidat, a Margit hidat, a Petőfi hidat és a Rákóczi hidat is megtisztítják.

A hídmosás mellett Magyarország európai uniós csatlakozásának 20. évfordulójára készülve ismét lesz a fővárosban koncentrált takarítási program. Április 21-én megtisztítják többi között az Etele teret, a Flórián teret és a Lehel teret, majd a program második részeként április 28-án a 4-es 6-os villamos teljes vonalán az útpálya, a járdák, valamint a vonal melletti terek, aluljárók és megállók nagytakarítását végzik el a Budapesti Közművek munkatársai a fővárosi társcégekkel együttműködve.

A programról bővebb információ a Budapesti Közművek honlapján, a www.budapestikozmuvek.hu oldalon olvasható - tudatták a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.