Közlekedés

Torlódás várható a gyulai határátkelőhelyen

A rendőrség azt kérte a tehergépjárművek vezetőitől, hogy amennyiben lehetséges, a felújítási munkálatok idején válasszanak másik közúti átkelőt a határátlépéshez.

2023.11.30 12:20MTI

A korábbi közléssel szemben nem kezdődik el ezen a héten az útburkolat felújítása a gyulai határátkelőhelyen; a munkákat jövő hét elejére tervezik, így akkor várható torlódás - közölte csütörtökön a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Mint írták, eredetileg pénteken indult volna a beruházás; az új dátum szerint azonban december 4-e, hétfő és december 7-e, csütörtök között végzik el a munkálatokat.

Ezalatt a be- és kilépő oldalon is csak egy-egy forgalmi sávon léptetik át a tehergépjárműveket, ami jelentős forgalomlassulást és torlódást okozhat.

A rendőrség azt kérte a tehergépjárművek vezetőitől, hogy amennyiben lehetséges, a felújítási munkálatok idején válasszanak másik közúti átkelőt a határátlépéshez.

Az útfelújítási munkák elvégzése a személygépjárművek közlekedésére szolgáló forgalmi sávokat közvetlenül nem érinti, de a sávlezárások, illetve forgalomterelések miatt a személyautókkal közlekedőknek is fokozott figyelemmel kell közlekedni a határátkelőhely területén - jelezték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.