Lendületes VW-bemutató

Pink volt a Volkswagen este sztárja

A Volkswagen csoport már hagyományosan a Genfi Autószalon sajtónapjait megelőző estére meginvitálja az autós újságírás képviselőit, hogy zárt körben bemutassa a csoport valamennyi újdonságát.

2009.03.03 19:20ma.hu

Így volt ez hétfőn este is, amikor mintegy 800 vendég jelenlétében leplezték le a 8 márka genfi újdonságait az Audi A4 allroad quattro-tól a Lamborghini Superveloce-ig, a Volksawagen Polo-tól a Bentley Continental Supersport-ig.

Az este meglepetését Pink koncertje jelentette, aki első dalát, a Volkswagen Polo song-ot a Wolfsburgi újdonság bemutatása alkalmából adta elő. Az igazi Pink-es rockot két unplugged dal és két lírai vokál követte. Az új Polo-t Dr. Martin Winterkorn a VW elnöke mutatta be az amerikai sztárnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.