Közlekedés

Elképesztő pofátlanság vagy ügyes trükk, amit ez az autós művel? - videó

Az előzményeket sajnos nem látni, de így is nehéz szavakat találni erre.

2023.02.04 11:12ma.hu

Amióta egyre sűrűbb a forgalom, úgy éri egyre több frusztráció a közlekedőket. De arcátlan sofőrök mindig is voltak, akik felsőbbrendűnek érzik magukat a többieknél. Kivel ne történt volna meg, hogy bevágódott elé egy másik autós, vészfékezésre késztetve, csak mert ő maga nem akart fékezéssel lassítani, vagy éppen azért, mert nem volt kedve kivárni a sor végét. Itt is egy hasonló eset történik, azt nem tudni, hogy többször indexeléssel jelezte-e hogy be szeretne sorolni, és a videót készítő autós egyáltalán nem volt hajlandó beengedni, vagy pusztán meg sem próbálta "hagyományos" módszerekkel a besorolást és ehhez a pofátlan trükkhöz folyamodott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.