Íme egy Chevy 2010-ből

Leleplezték az új Chevrolet Equinox-ot

A január közepén megrendezendő Detroiti Autószalonon a Chevrolet bemutatja új Equinox szabadidő terepjáróját. Az első fotók már meg is jelentek a világhálón.

2008.12.22 10:00Kapás Róbert, ma.hu

Az alapváltozatban 182 lóerős, közvetlen befecskendezésű 2,4 literes, V4-es motorral ellátott új Equinox V6-os verzióban is megjelenik, melynek 3 literes motorja 255 lóerővel húz majd. A gyártó tervei szerint a leendő tulajdonosok több mint kétharmada a V4-es mellett fog dönteni. Több változatra számíthatunk, két- és négykerék-meghajtásúra, illetve LS, LT, LTZ szintekre, melyek részleteit később fedi fel a gyártó.

Kinézetre az Equinox megörökölte a Chevy látványos stílusjegyeit, leginkább a szintén nagyszerű megjelenésű Malibu és Traverse inspirálta a tervezőket. A belső tér kialakításának legnagyobb különlegessége, hogy rengeteg helyet szántak a tervezők különböző apró dolgok tárolására. Erről tanúskodik a túlméretezett kesztyűtartó, és a könyöktámaszok alatt elhelyezett boxok is. A másik különlegesség, hogy a hátsó ülés előretolásával a szokásosnál is jóval nagyobb helyet lehet kialakítani a csomagtartóban.

Ha a tesztek jól haladnak, még az is elképzelhető, hogy a 2010-re tervezett modell egyes változatai már 2009-ben a kereskedésekbe kerülnek.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.