Épül a budai fonódó villamoshálózat

Több helyen is változik a közlekedés

Négy budapesti helyszínen is változik a közlekedési rend a budai fonódó villamosprojekt építési munkálatai miatt.

2015.05.15 18:22MTI

Módosul a forgalmi rend a Zsigmond tér környékén, a Bécsi út, az Árpád fejedelem útja és a Margit körút egy-egy szakaszán is - közölte pénteken a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

Szombattól jövő keddig a Bécsi úton a Szépvölgyi út és Zsigmond tér között nem lehet majd a belváros irányban áthajtani, az útszakasz a helyi forgalom számára csak a Sajka utcán, a Felhévízi utcán, valamint a Cserfa utcán keresztül lesz megközelíthető, illetve elhagyható.

Szombaton és vasárnap az Árpád fejedelem útja szélső és középső sávjában, valamint a Komjádi Béla utca vonalában, továbbá hétfőtől várhatóan egy hónapig az Árpád fejedelem útja belső sávjában sávelhúzásra kell számítani.

Vasárnaptól új kihajtási lehetőséget teremtenek a Zsigmond tér mellett északi irányban.

Jövő keddtől a Margit körúton a Margit híd és a Török utca között a Széll Kálmán tér irányú közúti forgalmat a villamospályáról a szélső sávba terelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.