Pótlóbuszok járnak

Felsővezeték-szakadás a dél-balatonoi vasútvonalon

A felsővezetéket egy fa ága szakított le Balatonszárszón, a vasúti átjárótól mintegy kétszázötven méternyire, a fa kigyulladt.

2015.04.29 07:18MTI

Leszakította a felsővezetéket a viharos erejű szél szerda hajnalban Balatonszárszó és Balatonszemes vasútállomások között, ezért várhatóan délig a Lepsény és Szántód-Kőröshegy között a vágányzár miatt közlekedő vonatpótló autóbuszok meghosszabbított útvonalon, Lepsénytől-Fonyódig viszik az utasokat - közölte az MTI-vel a Mávinform.

A Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vasútvonalon közlekedőknek 30-60 perces késésekkel kell számolniuk.

A katasztrófavédelem az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a felsővezetéket egy fa ága szakított le Balatonszárszón, a vasúti átjárótól mintegy kétszázötven méternyire, a fa kigyulladt. A siófoki hivatásos tűzoltók láncfűrésszel eltávolították a fát a sínekről és eloltották az égő részeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.