Veszélyes üzem

Elefánt "végezte ki" az autót

Szó szerint letaposta a nemzeti park egyik, egyébként minden előírást betartó látogatójának autóját az agresszív hímelefánt. Videóval!

2015.01.14 19:00ma.hu

Nemrég adta közzé a Mass Communication Organization of Thailand (MCOT) azt a videót, melyben egy 8 éves elefánt szabályosan összezúzott egy autót. A thaiföldi Khao Yai Nemzeti Park területén bekövetkezett esetet két helyről is kamerával rögzítették - valaki kívülről, egy másik autóból nyomta meg a felvétel gombot, de a szerencsétlenül járt autó utasai is mozgóképre vették a nem mindennapi élményt.

Nézze csak:



Szerencsére, miután az elefánt letörte a visszapillantó tükröt, lezúzta a szélvédőt és letaposta a motorházat, továbbállt. Sem emberi, sem állati életben nem esett kár, de az autó totálkáros lett. A film egyben intés is, miért kell vigyázni a hatalmas agyarasokkal; párzási időszakban a hím elefántok a szokottnál agresszívabbá válnak. Vélhetően a fenti videó főszereplője is saját ösztöneinek engedelmeskedve strapálta le a látogató járművét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.