Közlekedési baleset

Frontális karambol Gyöngyösnél - mentőhelikopter, útlezárás

Frontálisan ütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy személyautó vasárnap reggel a 24-es számú főúton Gyöngyös határában, az érintett útszakaszt lezárták.

2014.11.16 09:32MTI

A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyeletese, Hevesi Katalin elmondta: a baleset a 24-es számú főút Gyöngyös és Mátrafüred közötti szakaszán történt. Tájékoztatása szerint a helyszínre percek alatt kiérkeztek a gyöngyösi hivatásos tűzoltók, és feszítővágó segítségével azonnal megkezdték a személyautóba beszorult sofőr kiszabadítását.

Az elsődleges információk szerint a sofőr sérülése súlyos, mentőhelikopterrel vitték kórházba, a buszon utazók közül senki nem sérült meg.

A 24-es számú főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a helyszínelés jelenleg is tart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.