M5-ös autópálya

Egy sávon megindult a forgalom Kisteleknél

A belső sávon megindult a forgalom az M5-ös autópálya Szeged felé tartó oldalán a 137-es kilométerénél, melyet egy hajnalban kigyulladt autóbusz miatt zártak le. KÉPEK!

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2013.09.09 08:16MTI
Fotó: MTI

A police.hu tájékoztatása szerint, a műszaki mentés várhatóan a délelőtti órákig tart, ezért torlódásra lehet számítani.

A rendőrség azt javasolja, hogy a torlódás elkerülése és a gyorsabb haladás érdekében a Budapest felől Szeged felé közlekedők a kiskunfélegyházi lehajtónál az 5-ös főúton kerüljék el az útszakaszt.

Hajnalban egy külföldi rendszámú, emeletes autóbusz kigyulladt az autópályán Kistelek közelében, ezért átmenetileg teljesen lezárták a Szeged felé tartó sávot a 137-es kilométernél.

A balesetben senki sem sérült meg, a 17 utas és a buszvezető időben el tudta hagyni a járművet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.