Tatabánya közelében a fél útpályát lezárták

Egy traktor zuhant az M1-es autópályára egy tehergépkocsiról

Egy traktor zuhant az M1-es autópályára egy tehergépkocsiról csütörtökön a Budapest felé vezető oldalon, Tatabánya közelében, emiatt a fél útpályát lezárták.

2012.12.20 12:58MTI

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Racsné Galambos Gréta tájékoztatása szerint a traktort szállító tehergépkocsinak kiszakadt a hátsó kereke, s emiatt az azon lévő munkagép leesett a járműről az 57-es kilométerszelvénynél.
   
Senki sem sérült meg, de a rendőrség a helyszínelés és műszaki mentés idejére lezárta a fél útpályát, emiatt torlódásra kell számítani az említett útszakaszon - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.