Késések várhatók

Halálos vasúti baleset történt Balástya és Kistelek között

Halálra gázolt egy embert a Budapestre közlekedő InterCity vasárnap reggel 8 óra 10 perckor a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon, Balástya és Kistelek között.

2012.09.02 10:00MTI

Both Ferenc, a Mávinform sajtóügyeletese elmondta: a rendőrségi helyszínelés idejére a pályát lezárták. Balástya és Kistelek között buszok szállítják az utasokat, emiatt a vonalon 35-40 perc késésre kell számítani. A gázoló vonat várhatóan 120 perc késéssel tudja folytatni az útját. A Mávinform közölte azt is, hogy a Budapest-Győr-Hegyeshalom-Bécs vasútvonalon, Hegyeshalom állomáson 7 óra 42 perckor elromlott a biztosító berendezés, emiatt a nemzetközi vonatok a délelőtti órákban 50-60 percet késnek. A MÁV Zrt. szakemberei megkezdték a helyreállítást, amellyel várhatóan 11 óra körül végeznek a közlemény szerint.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.