Ezt így hogy?

Morbid biztosítási trükk: lökd le a kocsid a szikla oldalán!

Fölöttébb meglepő trükkre bukkantak külföldi kollégák: egy úr lelökte kocsiját a hegyről, és bejelentette, hogy ellopták a Mustangot. Ne kövessék példáját, pláne rokoni körben!

2008.01.02 06:33ma.hu



Még nem sikerült kideríteni, mi járhatott az ifjabb Richard Way fejében, mikor meg akart szabadulni Ford Mustangjától: mindenesetre úgy döntött, a jobb sorsra bizton érdemes járművet az egyszerűség kedvéért lelöki egy hegyről, majd bejelenti a lopást a rendőrségen.

Pechjére egy unokatestvére elmesélte a rendőröknek, hogy látta Richard kuzint, ahogy épp a rádiót bütyköli kifelé a kocsiból; sőt, segített is neki a műveletnél. (Ne kérjék csaláshoz rokon segítségét - vagy még egyszerűbb, ha nem akarnak csalni...)

Wayt azóta lecsukták a rendőrség félrevezetéséért és biztosítási csalásért (váratlan fordulat...).

Rajongóknak jó hír: egy kocsit sem tettek tönkre a hír megírásakor: a kép illusztráció. Annak viszont remek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.