Így könnyebb kiszűrni a bliccelőket

Újabb vonalon vezeti be a BKK az elsőajtós felszállási rendszert

Újabb vonalon vezeti be a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az elsőajtós felszállási rendszert, vasárnaptól a 218-as buszra is csak a jegy vagy a bérlet felmutatásával lehet felszállni.

2012.06.28 14:17MTI

A BKK csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint felszállásra csak az első, leszállásra pedig csak a hátsó ajtókat lehet igénybe venni a III. kerületi Szentlélek tér és Solymár között közlekedő járaton. A rendszer bevezetésével a BKK szerint már a felszállás előtt kiszűrhetőek a bliccelők, és elsődleges céljuk nem a pótdíjazás, hanem a bliccelők számának csökkentése - írták. 

Arra kérte a központ a járatot igénybe vevőket, hogy felszállás előtt készítsék elő jegyüket, bérletüket vagy a járművezetőtől megvásárolható 400 forintos jegy árát. Az év eleje óta a BKK 15 vonalon vezette be az elsőajtós felszállási rendszert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.