Kigyulladt egy kisteherautó Szombathelyen

Szörnyethalt a lángok között a furgon sofőrje

Hétfő hajnalban a rendőrjárőrök Szombathely egyik aluljárójában egy lángoló kistehergépkocsit vettek észre.

2012.04.02 08:06ma.hu/MTI

A rendőrök igyekeztek kimenteni a sofőrt a zárt, égő gépkocsiból, de a lángok miatt a tűzoltóság segítségét kellett igénybe venni. A tűz eloltását követően a járműben három gázpalackot találtak, a kistehergépkocsiban lévő személy életét vesztette. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel, ezért a Rendőrség közigazgatási eljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

Bennégett furgonjában egy sofőr Szombathelyen Fotó: MTI

 

Felrobbantak a palackok

Az MTI értesülései szerint három gázpalack robbant fel Szombathelyen abban a furgonban, amelyben bennégett sofőrje hétfő hajnalban; az esettel kapcsolatban idegenkezűség gyanúja nem merült fel.
Az MTI tudósítójának kérdésére korábban a katasztrófavédelem ügyeletese megerősítette, a gázpalackok felrobbantak.
   
Lenvai Gábor a távirati iroda tudósítójának ismételt kérdésére azt mondta: volt robbanás, a gépjárműben már a felrobbant palackokat, illetve azok maradványait találták meg.
   
Az MTI úgy tudja, a Zanati úti aluljáró fölött húzódó vasúti hidat a GYSEV szakemberei megvizsgálták. A vizsgálat pontos eredménye még nem ismert, de a kisterherautó roncsait már elszállították a helyszínről és a forgalom ismét megindulhatott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.