Olaszországban tulajdonították el a járművet

Lopott kamiont fogtak az M5-ösön

Az olasz hatóságok által kerestetett kamiont foglaltak le az M5-ös autópályán; a járművet a Lajosmizse melletti pihenőben ellenőrizték, ekkor derült ki, hogy azonos azzal a nyerges vontatóval, amelyet Olaszországban loptak el.

2012.02.17 15:35MTI

Az előző este történt ellenőrzés közben arra is fény derült, hogy a járművet vezető 34 éves román állampolgárságú férfit is körözik az olasz hatóságok - mondta a Bács-Kiskun Megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
   
Mihályné Bornemisza Eleonóra közlése szerint a járművet lefoglalták, a sofőrt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.