Súlyos baleset

Frontális haláltusa a 25-ös számú főúton

Egy 80 éves asszony elhunyt, hárman pedig súlyosan megsérültek a balesetben.

2011.12.25 21:10MTI

Két személyautó ütközött frontálisan vasárnap este - tájékoztatta Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A baleset Eger és Kerecsend között történt, a 25-ös számú főúton. Egy Eger felé haladó személyautó egy kanyarban átcsúszott a menetirány szerinti bal oldalra, és ott frontálisan ütközött egy másik személygépkocsival. Öt utasa közül egy 80 éves asszony a helyszínen elhunyt, ketten súlyosan, ketten könnyebben megsérültek. A másik autó sofőrje súlyos, utasa könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset sérültjeit az egri kórházban ápolják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.